Extra Praktijk activiteiten die niet vergoedt worden door de zorgverzekering:

Alle activiteiten vinden plaats of starten op de praktijk Reimerswaalstraat 5 in Osdorp

De Loopgezondheidsgroep onder leiding van Kees- Willem Venema fysiotherapeut, is geschikt voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. In deze groep lopen patiënten mee maar ook niet patiënten. Iedereen betaalt een vrijwillige bijdrage voor een goed doel. Deze groep loopt inmiddels al 10 jaar! Zelf val ik ook af en toe in als begeleider, een zeer inspirerende groep.

Tijd: elke woensdag van 10.00-11.00 uur . In de zomer  van 9.00-10.00 uur vanaf 6 juni.

Leeftijd niet belangrijk, u moet in staat zijn ongeveer een uur te kunnen wandelen buiten.  Ook als u niet snel kan lopen bent u welkom.

De maandagavondloopgroep voor vrouwen. De groep is voor alle vrouwen die of alleen kunnen wandelen of ook graag willen hardlopen. De begeleidster is van Be- Interactive, een stichting die al jaren vrouwen steunt om te gaan lopen. Elke maandag: 19.00-20.00 uur, Kosten €10.00 voor 3 maanden of €25,00 inclusief Nike hardloopschoenen, Kom langs voor een gratis proefles, zie ook het Westerpostartikel onder het kopje nieuws

Welzijn op recept De praktijk werkt samen met De welzijnscoach. Soms is alleen lichamelijk herstellen nog niet genoeg om jezelf ook echt beter te voelen.  Het vinden van een activiteit om meer te gaan bewegen of juist om je hobby uit te oefenen met een groep kan bijdragen aan je prettiger voelen en gezonder. De welzijnscoach kan hierbij helpen. 

Het luistercentrum door Lenie Smit.

Voor mensen die graag hun verhaal bij iemand kwijt willen. Lenie Smit doet dit geheel als vrijwilligster, zij heeft veel ervaring in maatschappelijk werk in Osdorp en kan als het nodig is  mensen ook de wegwijzen voor meer hulp.